Friday, 29 September 2017

This Puzzle Is Called Lateral Thinking. Just Check It Out!

Friday, yay! This post is dedicated to all creative and intelligent people. 😃

Lateral Thinking


Scroll down slowly, be honest and think like a magician;
   
      man
1. ------------
     board




Answer = man onboard


Okay, let's see if you've got the hang of it. 
      
      stand
2. ------------
        i 




Answer = I understand

Got the drift? Let's try a few now and see how you perform?

3. /r/e/a/d/i/n/g/




Answer = reading between the lines


      R
4. Road
      A
      D




Answer = cross road

5. cyclecyclecycle





Answer = tricycle

Easy to figure out, a-ha!


          0
6. _________
    M.D.Ph.D.




Answer = two degrees below zero (-2°)

I had to give that a little thought.


    ground
7. ---------------
feet feet feet feet feet feet




Answer = six feet underground


Good one, try this!!!

8. he's / himself




Answer = he's by himself


Here's an easy one!!

9. ecnalg





Answer = backward glance

Not even close. Lol.

10. death ..... life




Answer = Life after Death

And the last one is very funny!

11. Ababaaabbbaaaabbbbababaabbaaabbbb...
                                                                                                      
                                                                              Answer = long time no 'C'

Had fun? Me too. I copied that from one of my favourite WhatsApp groups.


It is mostly used in advertising and creative industries.


Lateral thinking is the ability to think creatively, or "outside the box". It requires using your inspiration and imagination to solve problems by looking at them from unexpected perspectives. Lateral thinking involves discarding the obvious, leaving behind traditional modes of thought, and throwing away preconceptions.

See a professional example,

You have to choose between three rooms. 
The first is full of raging fires
The second is full of tigers that haven’t eaten in 3 years. 
The third is full of assassins with loaded machine guns.
Which room should you choose?

Answer: The second room. Tigers that haven’t eaten in three years are dead!

Another one:

John's mother has 3 children, one is named April, one is named May. What is the third one named?

Answer: John

Can you now try this:
You are running in a race. You overtake the second person. What position are you in?

Answer: ..................

There might be a prize for the 10th best answer. :D




Posted by Nwamaka Ajaegbu 
Let's connect on Twitter: @Amakamedia
Let's connect on Instagram: @amakamedia
And follow on Bloglovin: Amakamedia

Heart Rays . . . giving light.
Blogger Widget